Algemene voorwaarden

Roaccutane shop kan nooit verantwoordelijk of aansprakelijk worden gesteld voor het (onjuist) gebruik maken van Roaccutane. Het gebruik maken van producten die worden verkocht via onze webshop is altijd op volledige eigen risico van de klant.

Ondanks dat er via onze webshop producten kunnen worden gekocht zonder doktersrecept, raden wij ten zeerste aan om voor het gebruik van Roaccutane dit met een dokter te bespreken en indien nodig een geldig recept te verkrijgen. Roaccutane Shop is op geen enkele manier aansprakelijk voor de bijwerkingen die kunnen ontstaan bij het gebruik van Roaccutane.

Alle informatie en adviezen dat wordt gegeven op Roaccutane shop hebben een informatief karakter. Ze zijn dan ook niet bedoelt om adviezen, recepten, verwijzingen en dergelijke van een erkende arts te vervangen. Bij het plaatsen van een bestelling gaat een klant akkoord met onze algemene voorwaarden, zoals hier beschreven.

Producten die worden gekocht via onze webshop mogen uitsluitend worden gebruikt voor persoonlijk gebruik. Het kopen van producten via onze webshop bedoeld voor iemand anders dan de koper, is volledig op eigen risico. Daarnaast is het niet toegestaan om onze producten door te verkopen aan particulieren of bedrijven.

Om ervoor te zorgen dat onze producten juist worden gebruikt, raden wij ten zeerste aan om de bijsluiter van het product door te nemen voor gebruik. De Nederlandse bijsluiter vind je op onze website (bij het product) en kun je eventueel downloaden en printen. De fysieke bijsluiter kan mogelijk afwijken van de Nederlandse taal.

Productfoto’s op onze website kunnen mogelijk afwijken met het ontvangen product doordat de verpakking bijvoorbeeld is gewijzigd van de fabrikant. Roaccutane Shop verkoopt uitsluitend originele Isotretinoïne van het merk Roaccutane Roche (EU goedgekeurd). Lees meer hierover op de website van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA).

Tot slot is de klant verantwoordelijk voor het juist opgeven van alle benodigde informatie die noodzakelijk is bij het versturen van onze producten naar de klant. Indien een klant na een bestelling constateert dat de ingevoerde gegevens niet helemaal correct zijn, dient de klant contact op te nemen via onze website, zodat wij tijdig de bestelling kunnen wijzigen.

Wordt de bestelling afgeleverd bij een verkeerd adres door het onjuist invullen van de gegevens, dan is een klant hier zelf volledig verantwoordelijk voor. Indien een bestelling op een verkeerde adres wordt afgeleverd door een administratieve fout van onze kant, dan ligt de volledige verantwoordelijkheid bij ons en zorgen we ervoor dat je alsnog je bestelde producten ontvangt.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op. Lees hier onze privacy policy.