Over ons

Ons doel is om jou te helpen aan een acnevrij leven.

We krijgen bijna allemaal weleens te maken met acne. Bij de één gaat het na een paar maanden over, maar de ander blijft jarenlang last houden van (milde tot ernstige) acne en de psychische gevolgen daarvan. Het is geen geheim dat acne je zelfvertrouwen, sociale vaardigheden en eigenwaarde aantast.

Roaccutane is het enige medicijn dat wetenschappelijk heeft aangetoond definitief af te kunnen rekenen met acne. De resultaten spreken dan ook voor zich. Stop het met gebruiken van crèmetjes, lotions, zalfjes of wat dan ook. Waarschijnlijk heb je dit allemaal al geprobeerd, maar zonder de gewenste resultaten. Veel van deze producten verergeren zelfs de acne. Acne moet van binnenuit genezen worden en dat is precies wat Roaccutane doet.

Wij verkopen uitsluitend isotretinoïne van het merk Roaccutane Roche (EU goedgekeurd). Via onze webshop kun je Roaccutane bestellen zonder recept. Lees wel eerst goed de bijsluiter van het product. Lees ook onze kennisbank waar je allerlei informatie vindt over Roaccutane.

Team Roaccutane Shop

Roaccutane Shop logo

Roaccutane Shop

Ben jij klaar voor een leven zonder acne?

Bestel hier